март 2, 2024

Новата автомобилна гума е с около 8-9 мм дълбочина на протектора. Според закона в България през зимния период дълбочината на грайфера не трябва да е по-малка от 4 мм, а за летния – 1,6 мм. За да проверите колко милиметра е грайферът, без значение на предните или задните гуми, можете да го измерите сами с монета от 1 или 2 лева, като я поставите в жлеба на протектора. Ако жълтата част на монетата от 1 лев потъне докрай в средата на лятната гума, то отговаря за 1,6 мм. Ако цифрата 1 потъне до началото на основата си на зимна гума, то е спазено за дълбочината от 4 мм. За по-точно измерване се използват специални уреди, като например дълбокомери за гуми. Освен на грайферите обърнете внимание и на това колко време гумите са използвани,  ако са ползвани повече от 6 години, е възможно да нямат добро сцепление в зимни условия и е добре да ги смените с нови.

Чрез технологичните иновации може всеки да извършва най – различни операции. Набиращи популярност особено са приложенията за забавление. Като предпочитани са тези, свързани с бетинг игрите. Специфичните апликации на букмейкърите в България са наситени с адреналин и емоции, което дава нужното на потребителите за вълнуващата игра. От всички тях се откроява приложението на efbet, което се превърна в лидер на пазара с предлагащото си разнообразие от спортни предложения и казино игри на живо. Лицензираният сайт, предлагащ efbet app, отделя специално внимание на разнообразието от всякакви спортове, турнири и първенства от цял свят. За да се насладите на футболните прогнози, новините, залозите, бонусите, да играете и да се забавлявате откъдето и когато пожелаете, е необходимо да изтеглите приложението на вашия телефон, което е безплатно и става бързо. Това е първата оригинална продукция, която стрийминг платформата предоставя на феновете под формата на приложение и развитието и достига забележително потребителско онлайн gameing покритие.

За да получите достъп трябва да сте навършили 18 години, след това, като се регистрирате, което става лесно, можете да се насладите на предимствата на приложението – различни спортове, многобройни спортни срещи и събития, страхотни награди и бонуси, известия, 24/7 връзка със съпорт за помощ и въпроси, лимитиране на залози/депозити, кеш Аут. Може да свалите приложението чрез сканиране на QR код, в десктоп версията, или от иконката на Android и следвайте инструкциите. Нужната версият за efbet app е след 4.1 и поне 3 MB памет. За Apple устройства, изтеглянето става от App Store. Важно е да обърнете внимание на източника, а именно той трябва да е “Eurofootball Limited”. Дали сте с iPhone или Android, всички функционалности на приложението са налице и можете да се впуснете в незабравимото приключение в света на спорта и игрите. Efbet приложението е безплатна и удобна апликация, която ви предоставя много възможности за забавление.

Какво може да очаквате от приложението на efbet? – удоволствие от играта, адреналин и реални онлайн предизвикателства. Изключително добра, иновативна и оригинална продукция за търсачите на забавления. Играйте и залагайте разумно и не забравяйте, че игрите са преди всичко за забавление!

Бъдете внимателни на пътя и обслужвайте редовно вашето возило за ваша безопасност, за безопасността на вашите пътници и участниците в движението.