юни 15, 2024

Всеки мъж има повече от един чифт пижами в гардероба си. Именно тя създава уют и комфорт по време на нощна почивка. Памучните пижами са много популярни и търсени. Затова във всеки магазин има този продукт в различни варианти и цветове. Производството на evizabg.com винаги е готово да предложи на предприемачи или собственици на магазини богат избор от висококачествени и стилни дамски и мъжки пижами.

На какво да обърнете внимание при избора си?
Днес пижамите са представени в различни стилове, а също така имат допълнителни декоративни елементи, като закопчалки, ципове или колан. Разбира се, благодарение на тези детайли мъжките пижами изглеждат привлекателни и впечатляващи. Но не трябва да забравяме основното – комфорта. На какво трябва да обърнете внимание при избора на удобна мъжка пижама:

Важна е сезонността на продукта. Необходимо е да изберете правилната пижама за лятото и зимата. Лятната пижама трябва да бъде изработена от леки тъкани, например тънък памук, сатен или вискоза. Отлични варианти биха били комплекти, състоящи се от къси панталони с тениска или тениска с къси ръкави, можете да използвате тънки панталони. Мъжките пижами за по-студено време се характеризират с по-топли материи – полар, ресни, плътен памук или фланела. Такава пижама трябва да се състои от горна част с дълги ръкави и копчета и панталони.

Обърнете внимание на стила на пижамата. Можете да си купите мъжка пижама с твърде широка кройка, поради което ръкавите и крачолите постоянно ще се усукват по време на сън, което ще доведе до чувство на дискомфорт. И ако купите пижама, която е твърде тясна, тя може да ограничи движенията и тялото няма да почива добре.

Важна е и удобната еластична лента на колана. Тя трябва да има добра плътност, така че панталоните или шортите да не се плъзгат надолу, но не трябва да е твърда, в противен случай ластикът може да притисне стомаха. Много удобен вариант би била пижама с връзки, тогава можете сами да регулирате стегнатостта на колана.

Изрядността и мекотата на шевовете е знак за качествен продукт. Лошо обработените или твърди шевове могат да търкат кожата или да натискат по време на сън. Но ако шевовете са твърде слаби, има риск при често пране и носене те просто да се разпаднат.

Ако копчета или цип се използват като закопчалки, заоблена форма с малки размери е добре дошла, така че да не натискат и да не пречат по време на почивка.

Защо да купите най-добрите дамски пижами от онлайн магазин Евиза?
Пижамите от производител са с висококачествени материи, първокласни кройки, модерно оборудване и изгодна цена. При нас ще намерите всички посочени по-горе модели, които ще допринесат за комфорта и удобството по време на сън.