май 30, 2024

Когато купувате автомобил, трябва да знаете, че възникват разходи по регистрация, „Гражданска отговорност“, „Автокаско“, данък, годишен технически преглед, смяна на филтри и масла, ремъци, ролки и накладки, при необходимост антифриз, спирачна течност, гумени уплътнения, акумулатор, ауспух и гърне, термостат, тампони, свещи. Също така трябва да смените износените гуми, спрямо сезона.  Ако гумите са по-стари от 5 години са негодни за употреба. Купете нови гуми за безопасност и спокойствие на пътя. Ако автомобилът има валидна застраховка „Гражданска отговорност“ и „Автокаско“ на името на стария собственик, трябва да се явите с новия талон при застрахователя, за да бъде издаден анекс за смяна на собственост. Вашата безопасност на пътя е на първо място, не правете компромиси с обслужването на вашата ново закупена кола.

Ако имате автомобил, който пък искате да продадете на добра цена, без да се ангажирате с огледи, да хабите време и пари, най-добрият вариант е като се доверите на компания, занимаваща се с изкупуване на коли, като изпратите снимки и информация, а от фирмата ще ви дадат оферта. Автомобилите, които се изкупуват от фирмата са на добра цена, с условие да са в добро състояние и в движение, с производство след 2003 година. Не се изкупуват автомобили за скрап или за ремонт. Трябва да са с изрядни документи, без запори и задължения. Фирмата изкупува леки коли, джипове и ванове. Дейността на компанията е само за София и региона. Ще получите компетентно професионално обслужване от специалисти с дългогодишен опит в покупко-продажбата на превозни средства. Максимално бързо и опростено става цялата процедура – оглед, сделка, прехвърляне, договор при нотариус и плащане, като получавате на ръка договорената сума.

Можете да разчитате на нашия професионализъм. Не правете компромис с качеството и коректността. Izkupuvame.com предлагат индивидуален подход към всеки клиент и намиране на решение като ви предоставят най-добрата пазарна цена за вашия автомобил, както и лесна и бърза процедура.

След покупка на автомобил предприемете стъпки за пълното му и качествено обслужване, за да си спестите излишни главоболия.